εμφυτεύματα δοντιών
εμφυτεύματα δοντιών
Ο χειρουργικός νάρθηκας είναι το πλέον σύγχρονο τεχνολογικό επίτευγμα στο πεδίο της εμφυτευματολογίας.
Ο νάρθηκας μας επιτρέπει την απόλυτα ακριβή τοποθέτηση των εμφυτευμάτων στα σημεία που έχουν προεπιλεγεί χωρίς την ανάγκη δημιουργίας κρημνού με νυστέρι.
Με αυτόν τον τρόπο η μετεγχειριτική όχληση για τον ασθενή μας είναι ελάχιστη και ταυτόχρονα η επέμβαση καθίσταται απόλυτα ασφαλής αφού ο νάρθηκας κατευθύνει την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει γίνει λήψη αξονικής τομογραφίας της γνάθου και να έχει σκαναριστεί το στόμα με ειδικό σκάνερ.
Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, από το κόστος για τα εμφυτεύματα δοντιών μέχρι λεπτομέρειες για την τοποθέτηση τους στην ενότητα ερωτήσεις – απαντήσεις. Επίσης, συμβουλευτείτε τον τιμοκατάλογο μας για να μάθετε τις τιμές όλων των υπηρεσιών μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συμβουλευτείτε δωρεάν έναν από τους ιατρούς μας.

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Πόσο κοστίζει ο χειρουργικός νάρθηκας;
Το κόστος κατασκευής του χειρουργικού νάρθηκα είναι 350 ευρώ
Παρακολουθήστε τα βίντεο που ακολουθούν για να δείτε πως γίνεται η εμφύτευση των οδοντικών εμφυτευμάτων αλλά και να δείτε τα πλεονεκτήματα που έχουν τα εμφυτεύματα δοντιών σε σχέση με την απλή γέφυρα δοντιών.

Οδοντικό εμφύτευμα

Οδοντικό εμφύτευμα vs γέφυρα