εμφυτεύματα δοντιών
εμφυτεύματα δοντιών
Ο χειρουργικός νάρθηκας είναι το πλέον σύγχρονο τεχνολογικό επίτευγμα στο πεδίο της εμφυτευματολογίας.
Ο νάρθηκας μας επιτρέπει την απόλυτα ακριβή τοποθέτηση των εμφυτευμάτων στα σημεία που έχουν προεπιλεγεί χωρίς την ανάγκη δημιουργίας κρημνού με νυστέρι.
Με αυτόν τον τρόπο η μετεγχειριτική όχληση για τον ασθενή μας είναι ελάχιστη και ταυτόχρονα η επέμβαση καθίσταται απόλυτα ασφαλής αφού ο νάρθηκας κατευθύνει την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων.
Απαραίτητη προυπόθεση είναι να έχει γίνει λήψη αξονικής τομογραφίας της γνάθου και να έχει σκαναριστεί το στόμα με ειδικό σκάνερ.
Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, από το κόστος για τα εμφυτεύματα δοντιών μέχρι λεπτομέρειες για την τοποθέτηση τους στην ενότητα ερωτήσεις – απαντήσεις. Επίσης, συμβουλευτείτε τον τιμοκατάλογο μας για να μάθετε τις τιμές όλων των υπηρεσιών μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συμβουλευτείτε δωρεάν έναν από τους ιατρούς μας.

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Πόσος χρόνος απαιτείται για την ολοκλήρωση της θεραπείας;
Ο χρόνος που απαιτείται για την ενσωμάτωση ενός οδοντικού εμφυτεύματος ποικίλει ανάλογα με την σκληρότητα του οστού στο σημείο της τοποθέτησης. Γενικά μπορούμε να πούμε, οτι απαιτείται διάστημα 8 με 12 εβδομάδων. Σε μερικές περιπτώσεις, όπου οι συνθήκες το επιτρέπουν (πρόσθια δόντια), η αποκατάσταση μπορεί να ολοκληρωθεί και σε μία μόλις μέρα!
Παρακολουθήστε τα βίντεο που ακολουθούν για να δείτε πως γίνεται η εμφύτευση των οδοντικών εμφυτευμάτων αλλά και να δείτε τα πλεονεκτήματα που έχουν τα εμφυτεύματα δοντιών σε σχέση με την απλή γέφυρα δοντιών.

Οδοντικό εμφύτευμα

Οδοντικό εμφύτευμα vs γέφυρα