εμφυτεύματα δοντιών
εμφυτεύματα δοντιών
Μια καλή επιλογή για ανθρώπους που έχουν χάσει τα φυσικά τους δόντια και έχουν ήδη ολική οδοντοστοιχία είναι η τοποθέτηση εμφυτευμάτων και η στήριξη της οδοντοστοιχίας πάνω σε αυτά.
Με αυτό τον τρόπο ο ασθενής μας απαλλάσσεται από την πιθανή έλλειψη σταθερότητας και συγκράτησης της οδοντοστοιχίας αφού αυτή πια “κουμπώνει” πάνω στα εμφυτεύματα.
Στην άνω γνάθο απαιτούνται τέσσερα εμφυτεύματα και στην κάτω μόλις δύο.
Πολλές φορές είναι εφικτό να χρησιμοποιήσουμε την ήδη υπάρχουσα οδοντοστοιχία, εφόσον είναι σε καλή και σωστή λειτουργική κατάσταση.
Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, από το κόστος για τα εμφυτεύματα δοντιών μέχρι λεπτομέρειες για την τοποθέτηση τους στην ενότητα ερωτήσεις – απαντήσεις. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που διαμορφώνουν το τελικό κόστος στην τοποθέτηση των εμφυτευμάτων. Για  οποιαδήποτε απορία έχετε καλέστε μας στο 210 2020490.

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Πόσος χρόνος απαιτείται για την ολοκλήρωση της θεραπείας;
Ο χρόνος που απαιτείται για την ενσωμάτωση ενός οδοντικού εμφυτεύματος ποικίλει ανάλογα με την σκληρότητα του οστού στο σημείο της τοποθέτησης. Γενικά μπορούμε να πούμε, οτι απαιτείται διάστημα 8 με 12 εβδομάδων. Σε μερικές περιπτώσεις, όπου οι συνθήκες το επιτρέπουν (πρόσθια δόντια), η αποκατάσταση μπορεί να ολοκληρωθεί και σε μία μόλις μέρα!
Παρακολουθήστε τα βίντεο που ακολουθούν για να δείτε πως γίνεται η εμφύτευση των οδοντικών εμφυτευμάτων αλλά και να δείτε τα πλεονεκτήματα που έχουν τα εμφυτεύματα δοντιών σε σχέση με την απλή γέφυρα δοντιών.

Οδοντικό εμφύτευμα

Οδοντικό εμφύτευμα vs γέφυρα