εμφυτεύματα δοντιών
εμφυτεύματα δοντιών
Όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, μπορούμε να τοποθετήσουμε δόντια πάνω στα εμφυτεύματα αμέσως μετά την επέμβαση, σε 24 με 48 ώρες.
Αυτό ονομάζεται άμεση φόρτιση και οι συνθήκες που μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε είναι η απουσία μεγάλων οστικών βλαβών και αλλοιώσεων, η επαρκής ποιότητα και ποσότητα οστού καθώς και η αποχή από το κάπνισμα.
Με αυτή την μέθοδο ο ασθενής μας μπορεί άμεσα να αποκαταστήσει τα δόντια που έχουν χαθεί, χωρίς να διαταραχθεί η κοινωνική του ζωή, αλλά και η δυνατότητα για ποιοτική μάσηση και ομιλία.
Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, από το κόστος για τα εμφυτεύματα δοντιών μέχρι λεπτομέρειες για την τοποθέτηση τους στην ενότητα ερωτήσεις – απαντήσεις. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που διαμορφώνουν το τελικό κόστος στην τοποθέτηση των εμφυτευμάτων. Για  οποιαδήποτε απορία έχετε καλέστε μας στο 210 2020490.

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Πόσος χρόνος απαιτείται για την ολοκλήρωση της θεραπείας;
Ο χρόνος που απαιτείται για την ενσωμάτωση ενός οδοντικού εμφυτεύματος ποικίλει ανάλογα με την σκληρότητα του οστού στο σημείο της τοποθέτησης. Γενικά μπορούμε να πούμε, οτι απαιτείται διάστημα 8 με 12 εβδομάδων. Σε μερικές περιπτώσεις, όπου οι συνθήκες το επιτρέπουν (πρόσθια δόντια), η αποκατάσταση μπορεί να ολοκληρωθεί και σε μία μόλις μέρα!
Παρακολουθήστε τα βίντεο που ακολουθούν για να δείτε πως γίνεται η εμφύτευση των οδοντικών εμφυτευμάτων αλλά και να δείτε τα πλεονεκτήματα που έχουν τα εμφυτεύματα δοντιών σε σχέση με την απλή γέφυρα δοντιών.

Οδοντικό εμφύτευμα

Οδοντικό εμφύτευμα vs γέφυρα