Μια λύση με μικρό κόστος

εμφυτεύματα δοντιών
εμφυτεύματα δοντιών
Αν ένα δόντι σας έχει χαθεί, όπως θα έχετε διαπιστώσει, και άλλα πράγματα έχουν χαθεί. Ίσως έχει χαθεί το φυσικό σας χαμόγελο ή η δυνατότητα να δαγκώσετε ένα μήλο, ένα μπισκότο ή κάποια άλλη σκληρή τροφή. Επίσης, μπορεί να έχει επηρεασθεί η αυτοπεποίθησή σας, να νιώθετε άσχημα που στα δόντια σας υπάρχει κάποιο κενό που κάποιες φορές μπορεί να είναι ορατό και στους άλλους.
Την λύση σε αυτά τα προβλήματα την έχουν δώσει τα εμφυτεύματα δοντιών. Τα οδοντικά εμφυτεύματα έχουν πίσω τους έρευνα και εξέλιξη πλέον των τριάντα ετών. Είναι απόλυτα ασφαλή και βιοσυμβατά λόγω του υλικού από το οποίο είναι φτιαγμένα. Το υλικό αυτό ονομάζεται τιτάνιο το οποίο χρησιμοποιείται στην ιατρική για περισσότερο από πενήντα χρόνια.
εμφυτεύματα δοντιών
Τα οδοντικά εμφυτεύματα μας δίνουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουμε ένα ή περισσότερα δόντια που έχουν χαθεί χωρίς να καταστρέψουμε τροχίζοντας τα γειτονικά υγειή δόντια που παραμένουν στο στόμα. Τα εμφυτεύματα δοντιών επίσης μπορούν να δώσουν λύση σε ανθρώπους που δεν έχουν καθόλου δόντια στο στόμα τους και χρησιμοποιούν τεχνητές οδοντοστοιχίες.
εμφυτεύματα δοντιών

Βελτιωμένη εμφάνιση

Ένα δόντι αποτελείται από δύο μέρη. Τη μύλη, που είναι ορατή στο στόμα και τη ρίζα, που στηρίζεται μέσα στο κόκκαλο και συγκρατεί το δόντι στη θέση του, δίδοντας του σταθερότητα. Αν ένα δόντι χαθεί, χάνεται μαζί του και η ρίζα καθώς και το κόκκαλο της γνάθου γύρω από αυτήν. Αυτή η απώλεια επιφέρει τελικά στο πρόσωπο ρυτίδες και γεροντική εμφάνιση. Τα εμφυτεύματα δοντιών λειτουργούν όπως η φυσική ρίζα, μη επιτρέποντας την απορρόφηση του οστού και των ούλων.

Βελτιωμένη ομιλία

Πολλές φορές η απώλεια ενός ή περισσοτέρων δοντιών επιφέρει αλλοιώσεις στην ομιλία μας, όπως ψεύδισμα ή μη καθαρή προφορά όλων των γραμμάτων. Αυτό έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία μας και στη σχέση μας με το κοινωνικό μας περιβάλλον. Τα οδοντικά εμφυτεύματα μπορούν εύκολα να αντιστρέψουν αυτή την κατάσταση, αντικαθιστώντας τα δόντια που έχουν χαθεί και διορθώνοντας την ομιλία μας.

Μακροπρόθεσμα φθηνότερη λύση

Τα εμφυτεύματα δοντιών μπορεί αρχικά να φαίνονται ακριβά αλλά στην πραγματικότητα αποτελούν την οικονομικότερη λύση. Διαρκούν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη προσθετική αποκατάσταση. Χαρίζουν απαράμιλλη άνεση στη μάσηση και στην ομιλία.
Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, από το κόστος για τα εμφυτεύματα δοντιών μέχρι λεπτομέρειες για την τοποθέτηση τους στην ενότητα ερωτήσεις – απαντήσεις. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που διαμορφώνουν το τελικό κόστος στην τοποθέτηση των εμφυτευμάτων. Για  οποιαδήποτε απορία έχετε καλέστε μας στο 210 2020490.

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Πόσος χρόνος απαιτείται για την ολοκλήρωση της θεραπείας;
Ο χρόνος που απαιτείται για την ενσωμάτωση ενός οδοντικού εμφυτεύματος ποικίλει ανάλογα με την σκληρότητα του οστού στο σημείο της τοποθέτησης. Γενικά μπορούμε να πούμε, οτι απαιτείται διάστημα 8 με 12 εβδομάδων. Σε μερικές περιπτώσεις, όπου οι συνθήκες το επιτρέπουν (πρόσθια δόντια), η αποκατάσταση μπορεί να ολοκληρωθεί και σε μία μόλις μέρα!

Οδοντικό εμφύτευμα

Οδοντικό εμφύτευμα vs γέφυρα