Αγαπητοί ασθενείς,
Ελπίζουμε να είστε καλά εσείς και οικογένειά σας.
Όλοι μας περνάμε πολλά τους τελευταίους μήνες και τώρα προσμονούμε την επιστροφή στην κανονικότητα, στις συνήθειες και την καθημερινή μας ρουτίνα. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, ένα πράγμα όμως παραμένει το ίδιο και αυτό είναι η αφοσίωση μας στην ασφάλεια της υγείας σας.
Ο έλεγχος των λοιμώξεων ήταν πάντα προτεραιότητα για το ιατρείο μας, πράγμα που πιστεύουμε πως έχετε διαπιστώσει κατά τη διάρκεια των επισκέψεων σας, στο χώρο μας. Η διαδικασία ελέγχου των λοιμώξεων ακολουθείται ώστε να λαμβάνετε την θεραπεία που χρειάζεστε με ασφάλεια και άνεση. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία ελέγχου των λοιμώξεων που ακολουθούμε στο ιατρείο μας, ώστε να παραμείνετε εσείς και το προσωπικό μας ασφαλής.
Το ιατρείο μας ακολουθεί τις συστάσεις ελέγχου των λοιμώξεων της οδοντιατρικής ομοσπονδίας και του ΕΟΔΥ. Παρακολουθούμε στενά τις δραστηριότητες αυτών των φορέων, ώστε να παραμένουμε ενημερωμένοι σε κάθε νέα σειρά οδηγιών ή κανόνων που θεσπίζονται. Αυτό το κάνουμε με αφοσίωση ώστε οι διαδικασίες ελέγχου των λοιμώξεων να είναι πάντα σύγχρονες και να συμβαδίζουν με τις οδηγίες των παραπάνω φορέων.
Όταν θα έρθει η ώρα του προγραμματισμένου σας ραντεβού θα μπορέσετε να δείτε κάποιες αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές έγιναν ώστε να προστατέψουμε τους ασθενείς και το προσωπικό μας.
Για παράδειγμα:
  1. Το ιατρείο μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν το ραντεβού σας και θα σας κάνει ορισμένες ερωτήσεις διαλογής. Θα ερωτηθείτε ξανά τις ίδιες ερωτήσεις όταν θα βρεθείτε στο ιατρείο μας.
  2. Χρησιμοποιούμε απολυμαντικό χεριών, το οποίο θα σας ζητήσουμε να χρησιμοποιήσετε μόλις μπείτε στο ιατρείο μας. Θα το βρείτε στην υποδοχή του ιατρείου μας αλλά και σε άλλα σημεία και προορίζεται για δική σας χρήση.
  3. Θα παρατηρήσετε πως στο σαλόνι μας δεν έχουμε πια περιοδικά, εφημερίδες, παιχνίδια ή άλλα αντικείμενα αφού τα παραπάνω είναι δύσκολα να απολυμανθούν.
  4. Τα ραντεβού σχεδιάζονται και προγραμματίζονται με τρόπο, που να επιτρέπει την κοινωνική αποστασιοποίηση των ασθενών. Αυτό για εσάς μπορεί να σημαίνει πως θα σας προσφερθούν λιγότερες εναλλακτικές για τον προγραμματισμό το ραντεβού σας.
  5. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο μεταξύ των ραντεβού και παράλληλα τον ελάχιστο χρόνο αναμονής για εσάς, καθώς επίσης και να ελαττώσουμε την ταυτόχρονη παρουσία ασθενών στο χώρο αναμονής.
Θα είμαστε ευτυχείς να σας δούμε ξανά και να απαντήσουμε στις πιθανές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε, για τα βήματα που κάνουμε ώστε να κρατήσουμε εσάς και κάθε ασθενή μας ασφαλή κατά την παραμονή στο ιατρείο μας. Για να κλείσετε ραντεβού, καλέστε στο ιατρείο μας (2102020490) ή online, στην ιστοσελίδα μας. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και θα χαρούμε να σας δούμε ξανά στο ιατρείο μας.
Ειλικρινά,
Χρήστος Δάρας και συνεργάτες